Selvstændig som håndværker: Gør det selv

LIVA consult, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Nordjylland præsenterer: Selvstændig som håndværker: Gør det selv. Branche- og temaspecifikt forløb. Fysisk - men med mulighed for at deltage virtuelt. 4 X 4 timer mellem d. 21/9 og 12/10. 

Få værktøjer og redskaber til at opbygge din egen håndværksvirksomhed. Få styr på de faldgruber du som selvstændig håndværker bør undgå, og få gode råd om hvad du bør gøre i opstarten.  

Workshopforløbet er for danske håndværkere, der er i gang med at etablere egen virksomhed eller netop har gjort det. Hvis man allerede har stiftet virksomhed, må denne ikke være stiftet før d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Du er håndværker og har en drøm om at etablere dig som selvstændig. Du kan være tømrer, elektriker, murer, snedker, VVS’er, blikkenslager eller noget helt syvende – der er ingen branchemæssige begrænsninger. Du får et konkret overblik over alt det praktiske, du skal have styr på ved etablering af egen virksomhed og vigtig viden om, hvordan du videreudvikler din forretning. På workshopforløbet får du kendskab til:  

  • Rollen som selvstændig håndværker herunder rolleændringen fra kollega og sjakbajs til mester og chef.  
  • Digitaliseringsmuligheder med fokus på prisberegning, dataopsamling, indkøb, fakturering og efterberegning. 
  • Al den relevante lovgivning om udbud, forsikringer, ansættelsesret, tilbud, licitationer, reklamationsret og meget andet. 
  • Kundeforståelse og kundehåndtering. Få nyttig viden om salg og kvalitetsstyring samt hvordan du yder god service til dine kunder.  

Undervejs i forløbet vil der være hjemmearbejde i form af praktiske øvelser, hvor du får mulighed for, at afprøve det du har lært i forhold til din egen situation. 

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

LIVA consult har stor erfaring med håndværkerbranchen, og har gennem de seneste mange år rådgivet og undervist nyetablerede håndværksvirksomheder. Deres undervisere har selv arbejdet i eller med branchen, og på dette workshopforløb har de ydermere allieret sig med et par inspirerende cases, der selv er gået fra at være lærlinge til at være boss i egen virksomhed.    

 

Workshops:

Dato
Lokation
21-09-2021 17.00 - 21.00
NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg
28-09-2021 17.00 - 21.00
NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg
05-10-2021 17.00 - 21.00
NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg
12-10-2021 17.00 - 21.00
NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg

Information

Landsdel
Nordjylland
Tilmelding lukket

Kontakt

Helle Schrøder Madsen

Helle Schrøder Madsen

Projektleder
Erhvervshus Nordjylland

22665837

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.