Få styr på livet som selvstændig

INDIVIDUALS, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Hovedstaden præsenterer: Få styr på livet som selvstændig. Branche- og temaspecifikt forløb for konsulenter og freelancere. 

Online forløb: 4 x 3 timer d. 5. oktober – 2. november 2021.

Hvis du ønsker konkrete og velafprøvede værktøjer til at skabe overblik og få styring på arbejdet som konsulent eller freelancer, så skal du deltage på dette workshopforløb.

Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, som enten er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  
Du ønsker at stifte bekendtskab med de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang eller endnu bedre videre. Vi har sammensat et program, som skal styrke dig i retningen på dine ambitioner og mål, samt hvordan du aktivt kan arbejde med dine styrker og svagheder - som selvstændig konsulent eller freelancer. Derudover, hvordan du kortlægger dit netværk, aktivt arbejder med salg og marketing, forbedrer dine forhandlingsteknikker og prissætter dig selv og dine ydelser/produkter.

  • Du får altså gennem et 5-ugers forløb støtte og viden til at definere og prioritere de korte- og langsigtede mål, der kan give dig og din forretning et fokus som konsulent eller freelancer.  
  • Du vil lære at kommunikere og sælge, prissætte dit produkt, opbygge en kundepipeline og få hjælp til at skabe et pitch, som du kan bruge til både kunder og samarbejdspartnere.
  • Du får muligheden for at få udarbejdet en konkret, målrettet handlingsplan, og du lærer at styre dine prioriteringer, omstille dig i en COvid19 tid og kende til regler og love på området til din forretning. 

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning  
INDIVIDUALS er eksperter i at skabe personligt drevet virksomhedsudvikling og har hjulpet alt fra unge iværksættervirksomheder til fuldvoksne kæmper som Mærsk, PensionDanmark og Fritz Schur Energy.   

Vi ser frem til at bidrage til din iværksætterrejse. 

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
05-10-2021 16.30 - 19.30
Online
12-10-2021 16.30 - 19.30
Online
19-10-2021 16.30 - 19.30
Online
02-11-2021 16.30 - 19.30
Online

Information

Landsdel
Hovedstaden
Tilmelding lukket

Kontaktperson

Frederik Müntzberg

Frederik Müntzberg

Projektkoordinator
Erhvervshus Hovedstaden

30108087

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.