Sådan får du et alletiders advisory board – og sådan bliver du selv det bedste advisory board-medlem

Bymakers, Nyibestyrelsen.dk, Lydens Hus & Iværksætterdanmark præsenterer: Sådan får du et alletiders advisory board

Få god og grundlæggende viden om hvad et advisory board er, hvordan det skaber værdi, hvordan kan bruge det i din egen virksomhed samt hvordan du selv kan blive et godt advisory board-medlem. 

Forløbet er for danske iværksættere, der ønsker mere viden omkring, hvordan et advisory board kan bidrage til den strategiske udvikling af deres iværksættervirksomheder, og måske ønsker at tilføje advisory board arbejde som et reelt forretningsben i deres egen virksomhed. 

Din virksomhed skal være stiftet efter d. 30/8/2016. Hvis ikke du har CVR-nummer endnu, kan du godt deltage, men forløbet er målrettet mod iværksættere med CVR. 
 
Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Du er iværksætter med egen virksomhed, du overvejer at etablere eller selv gå ind i et advisory board, og du har brug for faglig viden og konkrete værktøjer for at være klædt på til opgaven. På forløbet får du: 

  • En grundig guide gennem advisory boardets rammer, arbejde og funktion
  • Blik for strategiske indsatsområder og de (faglige) profiler du har brug for at få tættere på din forretning i en periode som del af et advisory board
  • Indblik i hvordan du selv kan bidrage i et advisory board og hvordan du finder vej til din første post i et advisory board

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning:  

Laura Vilsbæk står bag Nyibestyrelsen.dk og arbejder med at etablere bestyrelser og advisory boards i danske start-ups og SMV’er. Desuden har hun udviklet både kurser og uddannelser inden for feltet. Laura er super-specialist og sidder selv i 8 bestyrelser og 4 advisory boards. 

Anni Schmidt Pedersen ejer to private iværksætterhuse, der ud over at være kontorfællesskaber også faciliterer netværksarrangementer, iværksætterkurser og et utal af 1:1-sparringer med drift og vækst af virksomheder som gennemgående tema. Anni er super-generalist og en meget erfaren rådgiver. 

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
08-03-2023 09.00 - 15.00
Lydens Hus, Gl. Kongevej 11-13, 1610 København
15-03-2023 09.00 - 15.00
Lydens Hus, Gl. Kongevej 11-13, 1610 København

Information

Landsdel
Hovedstaden
Tilmelding lukket

Kontaktperson

Frederik Müntzberg

Frederik Müntzberg

Projektkoordinator
Erhvervshus Hovedstaden

30108087

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.