Sådan øger du din tilstedeværelse online

Steffen Helledie, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Hovedstaden præsenterer: Sådan øger du din tilstedeværelse online. 

Ønsker du konkrete og velafprøvede værktøjer til at styrke din digitale markedsføringsstrategi? På dette faglige kompetenceforløb får du tips og tricks til hvordan du kan bruge søgemaskineoptimering, adwords-annoncer og andre redskaber til at styrke din tilstedeværelse online.   

Forløbet er for alle danske iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  
Du ønsker grundlæggende viden om, hvordan du opbygger en hjemmeside, der nemt kan findes af dine nuværende og potentielle kunder. Du ønsker et overordnet indblik i de mange muligheder, der byder sig, når du er til stede og markedsfører din forretning online. Forløbet er tilpasset iværksættere, som gerne vil i gang med at lære at arbejde strategisk og praktisk med deres tilstedeværelse på alskens online platforme.

  • Få konkret og praktisk viden om digital markedsføring herunder søgemaskineoptimering, sociale medier og Google My Business, så dine kunder kan finde dig, dér hvor de søger.  
  • Få styr på hvordan du kan arbejde strategisk med hjemmeside og/eller webshop, og hvordan du skaber trafik til dine sites ved hjælp af målrettet annoncering og kampagneplanlægning.  
  • Få styr på hvordan du bruger webanalyse, så du kan omsætte data til konkrete indsigter, der kan øge din forståelse for dine kunder.  

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 
Steffen og Kristian Helledie er eksperter i at rådgive virksomheder og iværksættere om digitale markedsføringsstrategier, online tilstedeværelse og brug af sociale medier.  

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
18-11-2021 17.00 - 19.00
Online
25-11-2021 17.00 - 19.00
Online
02-12-2021 17.00 - 19.00
Online
09-12-2021 17.00 - 19.00
Online
16-12-2021 17.00 - 19.00
Online

Information

Landsdel
Hovedstaden
Tilmelding lukket

Kontaktperson

Signe Møller Jørgensen

Signe Møller Jørgensen

Projektkoordinator
Erhvervshus Hovedstaden

6188 4619

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.