Kernefortællingen - din virksomheds unikke budskaber er den bedste branding

BizBuddy, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Hovedstaden præsenterer: Kernefortællingen - din virksomheds unikke budskaber er den bedste branding. Fagligt kompetenceforløb. Fysisk. 3 X 3 timer mellem d. 9/8 og 23/8. 

NB! Workshopforløbet afholdes med fysisk tilstedeværelse i Hillerød. Se detaljer nedenfor. 

Ønsker du at bliver skarp på, hvordan du skal brande og positionere din forretning? På dette faglige kompetenceforløb får du konkrete værktøjer til hvordan, du kan bruge din virksomheds særlige historie for at vinde kunder.  
 
Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, som gerne vil blive skarpere på at brande deres forretning og som enten er på idé-stadiet, eller hvis virksomhed er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:   

Lær at skille dig ud og differentiere din forretning fra konkurrenterne, så du kan vinde kunder og markedsandele. Det er afgørende at have styr på sin forretnings styrkepositioner og særlige DNA, så derfor ønsker du at blive skarp på din virksomheds kernefortælling - som du efterfølgende kan anvende i din kommunikation, PR og branding.  

  • Hvad er en kernefortælling? Få styr på hvordan du finder frem til din forretnings unikke historie. Du præsenteres blandt andet for SIAF-modellen og en særlig disposition af fortællingens opbygning.  
  • Hvad er din virksomheds styrkeposition og DNA? Bliv skarp på hvilke hovedbudskaber, der er væsentlige i forhold til din målgruppe. Få indsigt i arketyper, hvordan du rammer dem og hvilken værdi din forretning skaber. 
  • Hvordan anvender du kernefortællingen som brandingafsæt? Få styr på intern og ekstern PR, kommunikation, markedsføring, visuel design og grafik.  

Din guide på vejen fra god idé til god forretning 

Mette Dahl Juelner fra BizBuddy er ekspert i at hjælpe iværksættere og virksomheder med at styrke deres kommunikationsevner, formidling og branding. Hun har særligt fokus på at identificere virksomheders grundfortælling, særpræg og DNA. Mette har en stærk kommerciel baggrund, og hun har senest arbejdet som marketingchef hos TV 2.  

OBS! Angående workshopforløb med fysisk fremmøde: Vi overholder naturligvis alle restriktioner i forhold til antal, pladskrav og afstand. Du skal til gengæld medbringe gyldigt coronapas, som viser at du enten er testet negativ indenfor de seneste 72 timer (PCR- eller antigentest) er færdigvaccineret eller immun i henhold til gældende regler om varighed af immunitet. 

 

Workshopforløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
09-08-2021 16.00 - 19.00
C4 Videnscenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød
16-08-2021 16.00 - 19.00
C4 Videnscenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød.
23-08-2021 16.00 - 19.00
C4 Videnscenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød.

Information

Landsdel
Hovedstaden
Tilmelding lukket

Kontakt

Frederik Müntzberg

Frederik Müntzberg

Projektkoordinator
Erhvervshus Hovedstaden

30108087

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.