Gode oplevelser = god forretning? – Springbrættet til din turismevirksomhed! - Bornholm

Creatrix Innovation, Iværksætterdanmark & Business Center Bornholm og Destination Bornholm: Gode oplevelser = god forretning? – Springbrættet til din turismevirksomhed!

Få viden og værktøjer til at skabe en stærk og uforglemmelig turismevirksomhed. Du drømmer om at skabe en turismevirksomhed på Bornholm, eller har måske allerede startet din virksomhed op, og ønsker nu inspiration, sparring og udvikling af forretningsmodellen.

Hvad end du drømmer om at drive et badehotel i naturskønne omgivelser, sælge kajakkurser, nytænke camping, sælge kunsthåndværk eller starte en cafe, så vil du få et godt afsæt i dette kursus som tager udgangspunkt i ø-turismen, din forretningsmodel og hvordan du kan udvikle, markedsføre og sælge din virksomhed med stærke greb og gode værktøjer.

Hvem kan være med? Alle virksomheder, som har turister som kundegrundlag kan have glæde af dette workshopforløb. Det kan fx være cafe/restaurant, outdoorturisme, bed & breakfast, camping, kursuscenter/retreat, kunsthåndværk, hotel, oplevelser, gårdbutik, detail og forlystelser.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage!

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

På dette workforløb arbejder du direkte med at udvikle din egen forretningsmodel. Kurset består af inspirationsoplæg og workshop-arbejde med din egen virksomhed gennem 4 workshops.

  • Få inspiration til forretningsmodeller indenfor turismeområdet. Vi arbejder med din egen virksomhed og ser på målgrupper, personaer og udviklingstendenser i markedet.
  • Vi arbejder med prissætning, markedsføring på budget og salg med fantasi og godt værtskab og netværkssamarbejder.
  • Få værktøjerne til at skabe en bæredygtig og levedygtig turismevirksomhed. Vi arbejder med bæredygtighed i værdikæden, ser på kundernes forventninger og hvordan du målrettet kan udvikle din virksomhed.
  • Få inspiration til udvidelse af sæsonerne, hvordan man skaber gode værdikædesamarbejder og hvordan du kan organisere din virksomhed.
  • Få sparring i grupper eller individuelt på din forretningsmodel.

Der vil cirka være 1 times hjemmearbejde imellem hver workshop.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Marina Mana Petersen er iværksættercoach med speciale i turisme, forfatter, forretningsudvikler, kunstner og underviser. Hun er ejer af konsulentvirksomheden Creatrix Innovation og Drømmevirksomhed, hvor hun bl.a. løser opgaver indenfor forretningsudvikling og innovation i turismen. 

Fotokreditering: Destination Kystlandet, Sarah Green

 

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation

Information

Landsdel
Hovedstaden
Forløbet er aflyst

Kontaktperson

Lone Bentzen

Vækstguide
Business Center Bornholm

30701778

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.