Skab en grønnere forretning!

zeal, Iværksætterdanmark og Erhvervshusene præsenterer: Skab en grønnere forretning!

På dette workshopforløb får du mulighed for at blive helt skarp på, hvordan du kan arbejde strategisk med den grønne omstilling i din virksomhed. Som deltager på workshopforløbet får du relevant viden og værktøjer, der fremtidssikrer din virksomhed og hjælper dig med at træffe de rette valg i samarbejde med relevante samarbejdspartnere. Du vil efter forløbet vide, hvad dine næste skridt er for at skabe en grøn forretning. 

Workshopforløbet er for dig, som har en etableret virksomhed, og er godt i gang med driften. Du ved også, at du må arbejde mod en grønnere forretning, for eksempelvis at kunne følge med efterspørgslen fra dine kunder, dine egne ambitioner eller krav fra nuværende eller mulige samarbejdspartnere eller myndigheder. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

På workshopforløbet får du udvidet din forretningsforståelse, lært at arbejde strategisk med den grønne omstilling og bliver klædt på til at prioritere og fokusere dine indsatser. Undervejs på de fire online workshops, bliver du inspireret til at tænke i nye baner og se din virksomhed i en større sammenhæng gennem refleksionsøvelser, praktiske værktøjer og analyse af egen virksomhed. 

På forløbet får du:  

  • Mulighed for at udvikle din egen bæredygtige forretningsmodel, så du kan vurdere muligheder og risici ved at handle eller ikke handle på omstillingen.
  • Se din virksomhed oppefra og få en klar plan for, hvordan du skaber en grønnere forretning samt hvilke tiltag du skal eksekvere på hvornår.
  • Ingen kan blive grønnere alene. Du får hjælp til at lave en potentialeanalyse, som hjælper dig med at finde synergier og mulige samarbejdspartnere på tværs af brancher, produktkategorier og markeder.  
  • Værktøjer til, hvordan du kommunikerer dine grønne indsatser når du er kommet i gang.

Imellem de enkelte workshops vil der være hjemmearbejde.  

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

zeal er et rådgiverhus, som hjælper iværksættere, virksomheder og organisationer i hele landet med at udforske nye forretningsmuligheder, der skaber mere miljømæssig, social og økonomisk værdi for dem selv og det samfund, som de er en del af. zeals mål er at gøre abstrakte begreber, ny lovgivning og vilkår konkrete og forståelige. De har hjulpet rigtig mange iværksættere med at skabe en grønnere forretning og har derfor stor erfaring med de muligheder og udfordringer, som er forbundet med at skulle starte den grønne rejse som iværksætter.  

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
21-11-2023 09.00 - 12.00
Online
29-11-2023 09.00 - 12.00
Online
06-12-2023 09.00 - 12.00
Online
13-12-2023 09.00 - 12.00
Online

Information

Landsdel
Hovedstaden
Tilmelding lukket

Kontaktperson

Olivia Faxhøj Lisbjerg

Olivia Faxhøj Lisbjerg

Projektkoordinator
Erhvervshus Hovedstaden

61884683

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.