Få styr på livet som selvstændig

Individuals, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Sjælland præsenterer: Få styr på livet som selvstændig. Branche- og temaspecifikt forløb for konsulenter og freelancere. Online. 2 X 3,5 timer samt 2 X 3 timer mellem d. 11/5 og 8/6.  

Hvis du ønsker konkrete og velafprøvede værktøjer til at skabe overblik og få styring på arbejdet som konsulent eller freelancer, så skal du deltage på dette workshopforløb.  

Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende: 

Du ønsker at stifte bekendtskab med de praktiske færdigheder, som du skal bruge for at komme godt i gang eller endnu bedre videre. Vi har sammensat et program, som skal styrke dig i discipliner såsom brainstorm på idéer, kortlægning af netværk, prissætning og salg & marketing.  

  • Du får støtte og viden til at definere og prioritere de kort- og langsigtede mål, der kan give netop dig et fokuseret arbejdsliv som konsulent eller freelancer. 
  • Lær at kommunikere og sælge, prissætte dit produkt, opbygge en kundepipeline og få hjælp til at skabe et virksomt pitch, som du kan bruge til både kunder og samarbejdspartnere. 
  • Du får muligheden for at udarbejdet en konkret, målrettet handlingsplan, og du lærer at styre dine prioriteringer, din økonomi og dit bagland - så du kan tage næste skridt på din iværksætterrejse. 

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Individuals er eksperter i at skabe personligt drevet virksomhedsudvikling, og har hjulpet alt fra unge iværksættervirksomheder til fuldvoksne kæmper som Maersk, PensionDanmark og Fritz Schur Energy

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
11-05-2021 16.30 - 19.30
Online
18-05-2021 16.30 - 19.30
Online
25-05-2021 16.30 - 19.30
Online
08-06-2021 16.30 - 19.30
Online

Information

Landsdel
Sjælland
Tilmelding lukket

Kontaktperson

Jimmy Faustin Andersen

Jimmy Faustin Andersen

Projektleder
Erhvervshus Sjælland

53727108

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.