Sund fødevareforretning

Orange Elevator, Iværksætterdanmark og StartUp Club præsenterer: Sund fødevareforretning. Første workshop afholdes på Thisted Bryghus. 

Forløbet er målrettet dig, der allerede har udviklet eller er ved at udvikle et fødevareprodukt, og ønsker at skabe en sund forretning, hvad enten dit produkt skal sælges til et lokalt marked eller ud i den store verden. 

Forløbet er for danske fødevare-iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Du ønsker viden om hvordan bæredygtighed, verdensmål og stedbundne potentialer kan udnyttes, så du kan gøre dit fødevareprodukt til en oplevelse for kunden. Du ønsker konkrete og virksomme værktøjer til at styrke din produktudvikling og få dit produkt ud på markedet. 

  • Få konkret inspiration til hvordan du kan bygge bro mellem fødevareprodukt og kundeoplevelse.
  • Få viden om hvordan du kan teste dit produkt, og lær at anskue din forretning og dit koncept fra kundens synspunkt. 
  • Få redskaberne til at udvikle din fødevareforretning ved målgruppekendskab og samarbejde med lokale aktører. 
  • Bliv inspireret af hvordan lokale fødevareproducenter bruger lokalområder i Nordjylland såsom Limfjorden, Vesterhavet, Cold Hawaii, Klitplantagerne mm. i deres storytelling og branding.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Orange Elevator er eksperter i at udvikle bæredygtige strategier for virksomheder i fødevarebranchen.  Inden for de seneste tre år har de undervist og rådgivet over 500 turisme- og fødevarevirksomheder fra hele landet, lige fra Coop til helt små lokale. Undervejs i forløbet vil det være muligt at sparre med Orange Elevator. 

Covid-19 retningslinjer: Der er ikke længere krav om at fremvise et gyldigt Coronapas. Vi anbefaler dog, at alle ikke-vaccinerede lader sig teste inden deltagelsen. Bemærk, at der i enkelte tilfælde kan være særlige regler, som fremgår, når du foretager tilmelding. På forhånd tak for din forståelse.   

 

Workshops:

Dato
Lokation
10-11-2021 10.00 - 14.00
Thisted Bryghus, Bryggerivej 10, 7700 Thisted
18-11-2021 09.00 - 13.00
Online
30-11-2021 09.00 - 13.00
Online

Information

Landsdel
Nordjylland
Tilmeldingsfrist
08-11-2021 23.55

Kontakt

Helle Schrøder Madsen

Helle Schrøder Madsen

Projektleder
Erhvervshus Nordjylland

22665837

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.