Virksomhedsjura ved opstart - få styr på det med småt

Advokat ved Lund Elmer Sandager, Sebastian Rungby & Iværksætterdanmark præsenterer: Virksomhedsjura ved opstart – husk at få styr på det med småt.  

Få et præcist og køligt overblik over alle de juridiske forhold du skal have styr på ved opstart og drift af din egen virksomhed. 

Workshopforløbet er for danske iværksættere, som enten er på nippet til at stifte virksomhed eller lige har gjort det, og som gerne vil blive skarpere på alle de juridiske forhold, der gør sig gældende når man springer ud som iværksætter. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende: 

 Du har netop startet din virksomhed, eller du er på nippet til at gøre det, og ønsker konkret og brugbar viden om de mange juridiske spørgsmål, der skal tages stilling til ved opstart og drift af egen virksomhed. Over 4 workshops guider vi dig sikkert gennem den juridiske jungle, så du kan komme godt videre på dit iværksættereventyr. På forløbet gennemgår vi: 

  • Alt det basale herunder virksomhedsformer, registrering af virksomhed, GDPR, garanti og reklamation, markedsføringsloven og lovpligtige forsikringer.
  • Hvilke aftaler du skal have styr på såsom ejeraftaler, interessentaftaler, lejeret og ansættelseskontrakter. 
  • Dine juridiske forpligtelser i forbindelse med salg bl.a. handelsbetingelser, salgs- og leveringsbetingelser, håndtering af dårlige betalere, leverandørkontrakter og international handel. 
  • Hvordan du kan beskytte din idé ved hjælp af patenter, varemærker og NDA – med kyndig støtte fra patent- og varemærkestyrelsen. 

Din guide på vejen fra god idé til god forretning 

Sebastian Rungby er advokat ved Lund Elmer Sandager, og har rådgivet utallige iværksættere om juridiske forhold ved opstart af virksomhed. Derudover er Sebastian tilknyttet som underviser på de succesfulde workshops Iværksætterintro, hvor han hjælper nystartede iværksættere med juridiske problemstillinger.

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
21-04-2022 09.15 - 12.00
Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø i lokale K2
28-04-2022 09.15 - 12.00
Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø i lokale K2
05-05-2022 10.00 - 12.30
Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø i lokale K3
12-05-2022 09.15 - 12.00
Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø i lokale K3

Information

Landsdel
Hovedstaden
Tilmelding lukket

Kontaktperson

Frederik Müntzberg

Frederik Müntzberg

Projektkoordinator
Erhvervshus Hovedstaden

30108087

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.