Digital markedsføring for iværksættere - kom godt fra start

Undfreunde, Connect Køge, Erhvervshus Sjælland & Iværksætterdanmark præsenterer: Digital markedsføring for iværksættere - kom godt fra start.  

Bliv skarp på hvordan du markedsfører din virksomhed på de digitale kanaler. På dette workshopforløb får du velafprøvede og virkningsfulde værktøjer til at arbejde med din digitale markedsføring. Du vil blive introduceret til både nyhedsbreve, sociale medier, hjemmeside og alle de vigtistste forkortelser som SEO, SEM, PPC og meget mere. Du vil også få kendskab til de greb, der skal til for at skabe en stærk digital tilstedeværelse.   

Workshopforløbet er for alle iværksættere, der har etableret virksomhed, og nu skal i gang med at drifte og udvikle den. Måske har du behov for viden og værktøjer til at markedsføre dinvirksomhed digitalt eller optimere din webshop. Din virksomhed skal være stiftet efter d. 30/8/2016.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

  • Du ønsker at arbejde mere målrettet med din digitale markedsføring - og du har nok allerede fået lidt kilometer i benene. Du ønsker grundlæggende viden om, hvordan din digitale markedsføring kan understøtte dit salg, og hvordan du skaber spændende indhold til din målgruppe.  
  • Du får konkrete værktøjer til at arbejde med markedsføring på sociale medier.
  • Du bliver klogere på, hvordan du koordinerer din tilstedeværelse og din indholdsproduktion. 
  • Du får konkret viden om, hvordan du tilpasser dit indhold til netop DIN målgruppe. 
  • Du er klar til at arbejde målrettet med opgaver og indhold - både på workshops og som hjemmearbejde mellem hver undervisning (påregn ca. 4,5 timers hjemmearbejde)

Som en del af forløbet tilbydes du 30 minutters individuel sparring med underviseren - helt kvit og frit. Denne sparring foregår efter de 3 workshop og vil danne grundlag for dit videre arbejde med din digitale strategi.

Efter workshopforløbet vil du have en god grundforståelse for digital markedsføring, samt hvad der er vigtigt for din egen markedsføringsstrategi. Hvis du efterfølgende bliver opmærksom på en specifik udfordring, når det kommer til markedsføring af din virksomhed, kan du søge om mere specialiseret viden på vores NextStep-forløb. 

Din guide på vejen fra god idé til god forretning

Jesper Holme Jensen fra Undfreunde er digital pioner. Han lavede sin første online kampagne i 1999 for Faxe Kondi, da han arbejdede på reklamebureauet Bates. Siden dengang har han været det digitale ”ben”, der har rådgivet kunderne om denne del af kampagnerne. Med Undfreunde fortsættes det og her med særligt fokus på iværksætterere og de udfordringer som man møder når man starter virksomhed.

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
04-10-2023 09.00 - 13.00
Vækstfabrikken Køge Nørregade 24 D 1. sal 4600 Køge
25-10-2023 09.00 - 13.00
Online
01-11-2023 09.00 - 13.00
Vækstfabrikken Køge Nørregade 24 D 1. sal 4600 Køge

Information

Landsdel
Sjælland
Tilmelding lukket

Kontaktperson

Liza Kjær Andersen

Erhvervskonsulent
Fonden Connect Køge

20 52 94 04

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.